Louisa

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 119,95 * € 149,95 * (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 * € 149,95 * (20,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.792.00
    • Elegante verschijning
    • Klittenbandsluiting als blikvanger

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Klittenbandsluiting als blikvanger: modieuze schoen in een combinatie van geprint en naadvrij leer, flexibel verwerkt, aan de rand zacht gepolsterd. Met textiel voering en een uitneembaar voetbed. De lichte zool van PU zorgt voor het geweldige lichte gewicht.

Voor soepel aanpassen: zijn klittenbandsluitingen ideaal! Ze kunnen met één handgreep vastgemaakt worden, zijn zacht voor de wreef en passen altijd. De stevige kwaliteit van het klittenband wordt steeds weer bewezen. Een modieuze klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 39, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10