Elena

  • Voor eigen inlegzolen
€ 89,95 * € 134,95 * (33,35% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 * € 134,95 * (33,35% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.441.03
    • Klittenbandsandaal met stevige steun
    • Ook geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zacht nubuckleer, flexibel verwerkt, volledig open te klappen en individueel met de klittenbandsluitingen aan te passen. Met ondersteunende hiel en leren voering. Ook geschikt voor eigen inlegzolen.

Iets heel bijzonders! Een luchtige stevige sandaal met voorgevormde hiel. De gesloten hiel biedt precies de steun die de voet nodig heeft en is aangenaam zacht zonder schuren.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10