Vanja

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 50,00 * € 84,95 * (41,14% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 84,95 * (41,14% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 4.763.07
    • actief ademende wollen viltpantoffel
    • viltpantoffel met verstelbare klittenbandsluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Actief ademende wollen viltpantoffel, dubbel laags verwerkt. Flexibel door de opanken-maakwijze, perfect verstelbaar door de klittenbandsluiting, versterkt met leer. Het warme voetbed is uitneembaar. Dempende kuipzool van licht PU.

Zacht vilt in twee lagen: Dat maakt de vorm stabiel en zorgt voor kleurige effecten. Door het hoge aandeel van 90% scheerwol is het traditionele materiaal luchtdoorlatend, absorberend en het hele jaar door aangenaam.

Gemak van klittenbanden: …zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Opanken maakwijze - extra flexibel! De opanken maakwijze betekent een speciaal genaaide schoen lijkend op de mocassin. Kenmerkend is de dubbele handnaad met vlechtdraad. De zool en het bovenleer worden met elkaar verbonden tot een flexibel geheel. Als bescherming voor de regen zijn de binnennaden extra gevoerd. Een stevige super comfortabele schoenspecialiteit met veel bewegingsvrijheid!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Specificaties

Kleur: groen
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed