MODEL Ronda

  • 4.570.08
MODEL Ronda
MODEL Ronda
MODEL Ronda
MODEL Ronda
MODEL Ronda
MODEL Ronda
MODEL Ronda
    • Voor eigen inlegzolen
    • Ademend en vederlicht
    • Geschikt voor eigen inlegzolen
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 109,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een lichtgewicht met geweldige warmte- en vocht uitwisseling! Heerlijk zacht wolvilt en een uitneembaar voetbed.

Lichtgewicht zool: de zool van PU voelt u bijna niet aan de voet!

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog m

Voering van walkloden: Walkloden is een natuurlijk traditioneel vilt en is gemaakt van wol. Het is zacht, maar duurzaam, laat de voet ademen en verwarmt zonder zweten.

Traditioneel walkloden: biedt optimale eigenschappen voor huisschoenen: luchtdoorlatend en licht, warm en flexibel, maar in het gebruik bijna onverwoestbaar. Voor walkloden worden de wolvezels eerst uitgebreid geweven en dan gevilt. Zo blijft de stof elastisch en neemt vocht op, maar vocht en vuil van buitenaf worden afgestoten. Zeer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen. Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 47, 48
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed