Giona

  • Voor eigen inlegzolen
€ 89,95 * € 149,95 * (40,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 * € 149,95 * (40,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 4.769.08
    • Klittenbandschoen met veel ruimte voor de tenen
    • Sportief model voor Haar

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Klittenbandschoen met microvezel en Soft-running zool van PU. Het Duo inlegzolen systeem zorgt voor de perfecte pasvorm.

Genieten van de Soft-running zool: 1. voetbed plus 2. onderlaag om te combineren of voor variabele ruimte in de schoen. Beide kunnen uitgenomen worden voor uw eigen inlegzolen. Na elke stap neemt de Soft-running zool weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Antislip sportprofiel zool van PU zorgt voor een goede houvast en zachte vering.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10