Pilio

  • Voor eigen inlegzolen
€ 64,95 * € 144,95 * (55,19% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 64,95 * € 144,95 * (55,19% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.755.08
    • comfortabele en stevige pasvorm met klittenbandsluitingen
    • van onverwoestbaar microvezel velours

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Super klittenbandsneaker van onverwoestbaar microvezel velours met stoffen inzetten, flexibel aan de voet door de Ströbel-maakwijze. Rondom actief ademend, aan de rand gepolsterd. PU-Swing-zool, dempt dubbel door het inleg voetbed met onderlaag.

Test de swing-zool: Soepel lopen met dubbele schokdemping! Door de afgeschuinde swing-zool kunt u natuurlijk afrollen en extra zacht verend lopen. Daarvoor zorgt het duoinlegzolen-systeem van 1 voetbed plus 2 onderlaag dat individueel gecombineerd kan worden: samen voor dubbel comfort of eentje voor meer ruimte in de schoen. Beide kunnen uitgenomen worden voor uw eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed