Beata

  • Voor eigen inlegzolen
€ 84,95 * € 114,95 * (26,1% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 114,95 * (26,1% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.403.28
    • Instapper van fijn glanzend effectleer
    • Afrollen op de Infinityzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Instapper van fijn glanzend effectleer, variabel aan te passen door de klittenbandsluitingen. Ook binnenin is het één en al verwennerij: de klimaat-actieve voering van Dry Clim-microvezel en het uitneembare voetbed zorgen voor een zachte tred. Lichte Infinity-zool van PU.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10