Xena

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 99,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 4.692.05
    • elegant lakleder
    • variabele pasvorm

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Chic in de vakantie en natuurlijk het hele jaar door thuis. Instapper van lakleer met variabele verstelbare klittenbandsluitingen, flexibel verwerkt en met leder gevoerd. Superlichte PU-kuipzool met een uitneembaar voetbed.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen voor een fantastisch vederlicht gevoel!

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 38, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed