Hermi

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 50,00 * € 134,95 * (62,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 134,95 * (62,95% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.005.02
    • Comfortabele clog met verstelbare klittenbandsluiting
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Aan de gehele voet aangenaam en zacht, door de opanken-maakwijze! Leren clogs met decoratieve klittenband- sluiting en leren voering. Met de hand genaaide PU opanken-zool met uitneembaar voetbed.

Solide ontspannende zool en tevens heel decoratief door de rondlopende handnaad. Ontlast de rug merkbaar door de schokdemping in de hiel en met anti-slip door het noppenprofiel. Het voetbed van kurk en latex heeft een licht opgeruwde leren dekzool en is te vervangen door eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Opanken maakwijze - extra flexibel! De opanken maakwijze betekent een speciaal genaaide schoen lijkend op de mocassin. Kenmerkend is de dubbele handnaad met vlechtdraad. De zool en het bovenleer worden met elkaar verbonden tot een flexibel geheel. Als bescherming voor de regen zijn de binnennaden extra gevoerd. Een stevige super comfortabele schoenspecialiteit met veel bewegingsvrijheid!

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10