Amara

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

Levertijd enkele weken
€ 149,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95

Levertijd enkele weken
  • 5.086.10
  • 1
  • zwart
    • elastisch aan de gehele voet
    • met variabele klittenbandsluiting en elastische voorvoet

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een mooi verwenmodel voor gevoelige voeten: de gehele voorvoet bestaat uit stretchmateriaal met stoffen voering, zacht bij eksterogen en Hallux Valgus. Uitneembaar voetbed en dempende zachte zool van licht TPU.

Bijzondere kenmerken zijn snel te herkennen! Zo zijn modellen met rekzones herkenbaar aan het stretchlogo. Deze schoenen zijn de verlichtende oplossing voor o.a. Hallux Valgus.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Comfortabele ruimte door elastische inzetten! Zachte rekzones van stretch materiaal zijn bij voetklachten vaak de verlichtende oplossing. Ideaal bij o.a. Hallux Valgus. Het flexibele materiaal past zich optimaal aan de voet aan.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed