Vario Elk

Kleur:

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 99,95 € 164,95 * (39,41% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 € 164,95 * (39,41% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 1.581.22
  • 3
  • grijs
    • soepel elandleder
    • schokdempende, onverslijtbare nullijnloopzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Met de hand genaaide elandlederen mocassin naar een 100% natuurlijk concept. Natuurlijke voetvorm, natuurlijke beweging en natuurlijk voetklimaat. Zit perfect door de klittenbandsluiting. Schokdempende, nagenoeg onverslijtbare nullijnloopzool. Voetbed met zelfvormende viltlaag.

Comfortabele ruime voetvorm Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!Elandleder uit Scandinavië Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Klassieke dansko-zool Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Handgenaaide mocassin Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

Klittenbandsluitingen zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde` klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen, Herenschoenen
Maat: 36, 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed