Nomad

Maat:

€ 164,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 164,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.185.00
    • warme lamsvel voering
    • de klittenbandsluiting zorgt voor een stevige steun zonder druk

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Hierin nestelt de voet zich in het zachte, warme lamsvel en bij de wreef zorgt de klittenbandsluiting voor een stevige steun zonder druk. De handgenaaide mocassin van robuust nappaleer heeft een elastische handnaad en een afrol-zool van licht TPU. Met hoog doorgetrokken hak als hielbescherming.

Warm lamsvel: …als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Gemak van klittenbanden: …zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Handgenaaide mocassin: Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

Afrolzool met hielbescherming: ideaal voor bij het autorijden De originele moccassin handnaad zorgt voor een hoge elasticiteit.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 45
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed