Rike

  • Voor eigen inlegzolen
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 174,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 174,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 3.401.00
  • 1
  • zwart
    • behaaglijke klittenbandschoen
    • royale ruimte voor de voet

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Dit super comfortabele stevige lederen laarsje heeft een zachte schacht en is door de klittenbandsluiting wijd te openen. Uitneembaar BioFit- voetbed met warme toplaag en een twee-lagenzool van PU met antislip profiel.

Tweelagen-zool... …is geschikt voor eigen inlegzolen. Het voetbed is van licht kurk met schuimkern en heeft een met leer beklede toplaag. De zool heeft een lichte PU-laag aan de bovenkant en een elastische rubberlaag aan de onderkant.

Voor gladde winterwegen Deze modellen hebben een zool met een zeer goed antislip effect door het schubbenprofiel in beide richtingen. Met een elastische PU zool en een uitneembaar BioFit-voetbed. De zool is gemaakt van elastisch PU en heeft een uitneembaar BioFit-voetbed.

BioFit-voetbed De perfecte schokdemper. De ontspannende relaxzool is hier ideaal aangevuld met een uitneembaar BioFit-voetbed. Deze vangt harde schokken op en ontlast zo ideaal de rug en uw gewrichten.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 38, 39, 41
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed