MODEL Ala

 • 8.228.00
MODEL Ala
MODEL Ala
MODEL Ala
MODEL Ala
  • Mocassin met warme voering
  • Combinatie van lakleer en suède

Kleur:

€ 129,95 € 169,95 (23,54% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 169,95 (23,54% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabel, licht en warm door zachte walkloden voering. Een aantrekkelijke combinatie van lakleer en suède, elastisch met de hand genaaid net als traditionele mocassins. Met warme binnenzool en zachte zool van licht TPU.

Lopen als op zacht mos. De lichtgewicht, vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen.

Voering van walkloden: Walkloden is een natuurlijk traditioneel vilt en is gemaakt van wol. Het is zacht, maar duurzaam, laat de voet ademen en verwarmt zonder zweten.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Traditioneel walkloden: biedt optimale eigenschappen voor huisschoenen: luchtdoorlatend en licht, warm en flexibel, maar in het gebruik bijna onverwoestbaar. Voor walkloden worden de wolvezels eerst uitgebreid geweven en dan gevilt. Zo blijft de stof elastisch en neemt vocht op, maar vocht en vuil van buitenaf worden afgestoten.

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 41
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed