Salon

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 94,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 94,95 *

Levertijd enkele weken

  • 4.523.00
    • Zachte clogs van nappaleer
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Voor HEM en HAAR: flexibele clog van nappaleder, gevoerd met katoenfrotté. Met een uitneembaar, verzonken voetbed en een schokdempende kuipzool, ook geschikt voor buiten!

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen. Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10