MODEL Charol

 • 6.629.04
MODEL Charol
MODEL Charol
MODEL Charol
MODEL Charol
MODEL Charol
  • Voor eigen inlegzolen
  • Authentieke huisschoen
  • Warme lamsvel voering
 • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 144,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 144,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Authentieke huisschoen met double-face lamsvel, in brede vorm met hielrand en geweldig zachte binnenkant: met blote voeten geniet u het best van de actief ademende natuurlijke warmte! Heerlijk voor in huis: dikke zool van luchtig EVA, met markant profiel.

Vlotte uitstraling. Veel vrijheid voor de voet maar met steun aan de hiel: zo is deze vriend in de winter een perfecte mix tussen huisschoen en pantoffel. Aan de hiel zie je direct hoe dik en zacht het lamsvel is. In de goed isolerende laag kan de voet zijn eigen pasvorm en voetbed vormen. LET OP: voelt in het begin wat strak!

Warm lamsvel: als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Lamsvel Double-Face. Van fijn lamsvacht: aan de buitenkant leer, zacht maar robuust - aan de binnenkant het vel met de zachte zijde. Het wordt puur verwerkt en verwarmt geweldig.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed