MODEL Kyle

  • 6.024.01
MODEL Kyle
MODEL Kyle
MODEL Kyle
MODEL Kyle
MODEL Kyle
MODEL Kyle
    • Voor eigen inlegzolen
    • Top actuele instapper
    • Van zacht leer met panterpatroon
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 89,95 € 129,95 (30,78% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 € 129,95 (30,78% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Mooie zomerse instapper met panterpatroon en de glans van lakleer. Twee klittenbandsluitingen zorgen voor een perfecte pasvorm. Van zacht leer met een leren voering en een uitneembaar voetbed. Flexibele opanken-zool van PU.

Ontspannende solide zool en tevens heel decoratief door de rondlopende handnaad. Ontlast de rug merkbaar door de schokdemping in de hiel. Met anti-slip door het noppenprofiel. Het voetbed van kurk en latex heeft een licht opgeruwde leren dekzool en is te vervangen door eigen inlegzolen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Opanken maakwijze: extra flexibel! De opanken maakwijze betekent een speciaal genaaide schoen lijkend op de mocassin. Kenmerkend is de dubbele handnaad met vlechtdraad. De zool en het bovenleer worden met elkaar verbonden tot een flexibel geheel. Als bescherming voor de regen zijn de binnennaden extra gevoerd. Een stevige super comfortabele schoenspecialiteit met veel bewegingsvrijheid!



Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 39, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed