MODEL Elobie

 • 4.833.80
MODEL Elobie
MODEL Elobie
MODEL Elobie
MODEL Elobie
MODEL Elobie
MODEL Elobie
  • Voor eigen inlegzolen
  • Aangenaam voor in huis!
  • Zacht en luchtig aan de voet
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 69,95 € 99,95 (30,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 69,95 € 99,95 (30,02% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Wolvilten pantoffel om elastisch te kunnen afrollen op de Free-Style-zool met noppenprofiel van PU. Zacht en luchtig aan de voet, vormvast door de leren neus. Warm bekleed uitneembaar voetbed.

Goed idee voor het milieu! Dit spaart materiaal en energie: deze inlegzolen van PU schuim worden samengeperst uit productieresten en bieden absoluut comfort.

Vilt in een fijne wol kwaliteit: Laat uw voeten ademen! Het zachte natuurlijke materiaal geeft mee bij het bewegen en heeft nauwelijks gewicht. Traditioneel wordt vilt van scheerwol gemaakt: de vezels worden gekamd, met water gewalkt en samengeperst. Voor robuuste, authentieke huisschoenen. Ideaal met warme wollen voering gecombineerd.

Helvesko Free-Style-zool: Afrollen als op blote voeten! Holle noppen zorgen er voor dat de Free-Style-zool grip en vering geeft: een super flexibele, afgeschuinde zool met middensteun om de voet goed af te wikkelen. De flexibele Free-Style zool zorgt voor grip en vering. Bewegingsvrijheid naar het voorbeeld van de natuur!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed