MODEL Baza

  • 4.819.08
MODEL Baza
MODEL Baza
MODEL Baza
MODEL Baza
MODEL Baza
MODEL Baza
    • Voor eigen inlegzolen
    • Huisschoen met inlegzolen
    • Voor Hem & Haar
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 109,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een elastische huisschoen met een uitneembaar, warm bekleed voetbed en absoluut comfortabel door de anatomische pasvorm. Het zachte wolvilt is met leren kappen versterkt; bij de instap twee elastische zones. De gepolsterde, flexibele kuipzool van PU is bijna gewichtloos.

Versterkt met leer: Leren kappen bij de teen en hiel complementeren de fantastische kwaliteit. Door de harmonieuze kleuren versterken ze de vorm en dienen als bescherming tegen stoten.

Elastische inzetten op de wreef: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen. Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 38, 39, 40, 41, 43, 44, 46, 47
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed