MODEL Umea

 • 4.790.04
MODEL Umea
MODEL Umea
MODEL Umea
MODEL Umea
MODEL Umea
MODEL Umea
MODEL Umea
  • Voor eigen inlegzolen
  • Huisschoen, om van te genieten
  • Warme lamsvelvoering
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 149,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zachte huisschoen van lamsvel double-face met een variabele rand: omgeslagen of omhoog als bontlaars. Uitneembaar gepolsterd voetbed, super lichte PU-kuipzool.

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Lamsvel Double-Face: is een bijzonder zacht, behaaglijk warm materiaal met uitstekende natuurlijke eigenschappen. Het is absorberend en verdeelt warmte en lucht voortreffelijk.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen. Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed