MODEL Gesina

  • 5.879.17
MODEL Gesina
MODEL Gesina
MODEL Gesina
MODEL Gesina
    • Voor eigen inlegzolen
    • Elastisch aan de voet
    • En een vloeiende afrolbeweging!
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 109,95 € 159,95 (31,26% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95 € 159,95 (31,26% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze super comfortabele, met de hand genaaide mocassin instapper heeft door de modieuze rol-over-zool van licht TPU een extra stevig profiel. De elastische zones bij de instap zorgen voor een geweldige pasvorm. Van zacht nappaleer met een mooi bloempatroon en een leren voering, het voetbed is uitneembaar.

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

De HELVESKO Rol-over zool: is afgekeken van het wielrennen! Hij rolt soepel af op harde ondergronden en is stroef als het profiel van een band. Perfect dempend, absoluut modieus. Een nieuwe Intersko-ontwikkeling om goed af te rollen: ook op harde ondergronden. Zo krijgen uw voeten nu al zin om erop uit te gaan! Het grove profiel op de zool zorgt voor een stevig antislip en is flexibel in alle richtingen. Een moderne 2-componenten zool van licht TPU, heerlijk veerkrachtig met luchtkamer demping in het hielgebied en met bal- en hielkussens. Ook te dragen met eigen inlegzolen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: groen
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 40, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed