Sevilla

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 50,00 * € 84,95 * (41,14% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 84,95 * (41,14% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.513.57
    • Warme huispantoffel
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele clog van geruwd loden. Met klimaatregelend effect. Het uitneembare voetbed kan door eigen inlegzolen worden vervangen. Inzet en teen zijn met kalfsleder verstevigd.

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Huisschoenen met een uitneembaar voetbed: Voelbaar ontspannen lopen op deze comfortabele huisschoenen. Dempende vlakke kuipzool. Het verzonken gewatteerde voetbed is warm bekleed en uitneembaar voor eigen inlegzolen.

Beschermende teenkap: Om het elastische walkloden in de juiste vorm te behouden, is er als versteviging een beschermende teenkap aangebracht.

Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: oranje
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed