Via

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 50,00 * € 104,95 * (52,36% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 104,95 * (52,36% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.578.15
    • Ultra lichte zool, nauwelijks voelbaar aan de voet
    • Een geweldige schoen voor blote voeten!

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een aangenaam breed beschermend teendeel zoals bij clogs, maar met voldoende steun door de verstelbare hielriempjes: perfect voor blote voeten! Met elastische inzetten op de wreef. Luchtig geperforeerd leer, met leren voering, zoals een echte opanken-schoen elastisch gemaakt. Uitneembaar voetbed.

Aan de voet nauwelijks voelbaar door het lichte gewicht van de PU kuipzool. Behalve de super flexibele zool heeft dit model ook nog elastische zones op de wreef bij elke stap mee bewegend! Overigens: het voetbed kunt u vervangen door eigen inlegzolen of naar behoefte altijd nabestellen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen voor een fantastisch vederlicht gevoel!

Opanken maakwijze: extra flexibel! De opanken maakwijze betekent een speciaal genaaide schoen lijkend op de mocassin. Kenmerkend is de dubbele handnaad met vlechtdraad. De zool en het bovenleer worden met elkaar verbonden tot een flexibel geheel.

Elastische zij-inzetten: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Specificaties

Kleur: multi
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10