Ilona

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 74,95 € 134,95 (44,46% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 74,95 € 134,95 (44,46% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.199.10
    • Gedecoreerde beweeglijke stoffen banden
    • Uitneembaar leren voetbed

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Flonkerende blikvanger! De gedecoreerde beweeglijke stoffen banden zijn gekruist, flexibel genaaid en met leer gevoerd. Gewoon instappen! Ook de ondersteunende hiel en de brede teenband zijn met leer gevoerd. Sandalen zool van licht TPU, uitneembaar leren voetbed.

Stretchbanden bij sandalen: zorgen voor een super comfortabele pasvorm! Intersko gebruikt hoogwaardig, elastisch textiel als elastische verbinding van de leren riemen of direct als modieuze blikvanger. Natuurlijk van zorgvuldig geselecteerde kwaliteit, blijvend elastisch en stevig.

Comfort staat altijd bovenaan: ook bij deze modieuze sandaal! De decoratieve banden zijn breed, comfortabel en beweeglijk, aangenaam voor de blote voet.

Zacht elastiek: Geeft mee bij elke beweging en kan drukpunten verlichten. Het stretchmateriaal wordt perfect gecombineerd met het leder.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed