Bena

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 109,95 * € 139,95 * (21,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95 * € 139,95 * (21,44% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.731.08
    • Instapper van fluweelzacht, geperforeerd nubuckleer
    • Elastisch aan de voet: een genoegen voor de blote voet!

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Chique instapper van fluweelzacht, geperforeerd nubuckleer, gevoerd met microvezel. Extra elastisch door de Ströbelmaakwijze, de soepele instap en de vrouwelijke zool van geschuimd PU. Het voetbed is uitneembaar voor eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Elastische inzetten op de wreef: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 41, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10