Lotta Elk

Kleur:

Maat:

€ 119,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.809.08
    • Fantastische instapper van zacht hertenleder
    • Stretch inzet in de hiel voor goede houvast

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Gewoon instappen: deze fantastische instapper vormt zich naar de voet! Van zacht hertenleer met elastische hiel en rubber in de rand, ongevoerd voor het genot van puur leer. Comfortabele V instap en een breed, voorgevormd teendeel. Verwerkt volgens de flexibele Ströbel-maakwijze. De elastische dansko lichte zool is van PU.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

dansko lichte zool: Extra dun en in alle richtingen buigzaam - voor een aangenaam voetgevoel. Van hoogwaardig PU en licht in gewicht. Ideaal voor zomerschoenen, zeer flexibele en lichtgewicht witte zool. PU-zool. Dun maar duurzaam met een zacht gevoerd voetbed.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! Het geheim zit in de duizenden kleine luchtbellen in de geschuimde PU-zool. U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10