Franka

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 149,95 * (66,66% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 149,95 * (66,66% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 3.412.00
    • Comfortabel: leder en elastistiek
    • Zachte antislip zool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Extra soepel aan de voet door brede, elastische banden onder de gepolsterde tong! Volgens de Ströbel-maakwijze, van nappaleer met leren voering en een uitneembaar voetbed. De tweelagen-zool is van licht PU met een profiel van rubber voor meer grip bij het lopen.

Veel flexibiliteit is een voorwaarde voor gezonde beweging - en Intersko komt met steeds weer nieuwe ideeën. Hier zijn het de elastische banden op de wreef, die voor een geweldige steun en een gemakkelijke instap zorgen. In combinatie met de Ströbel-maakwijze wordt alles fantastisch elastisch!

Tweelagen-zool: is geschikt voor eigen inlegzolen. Het voetbed is van licht kurk met schuimkern en heeft een met leer beklede toplaag. De zool heeft een lichte PU-laag aan de bovenkant en een elastische rubberlaag aan de onderkant.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed