Sala

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 119,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.802.08
    • Warm gevoerde instapper
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze zachte huisschoen is gevormd als een klomp, maar met een korte hielsteun. Elastisch verwerkt van suède, gevoerd met lamsvel, versterkt met nappaleer. Super lichte PU-kuipzool met een uitneembaar voetbed.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen.Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Beschermende teenkap: Om het elastische walkloden in de juiste vorm te behouden, is er als versteviging een beschermende teenkap aangebracht.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10