Sevilla

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 84,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.513.04
    • Warme huispantoffel
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele clog van geruwd loden. Met klimaatregelend effect. Het uitneembare voetbed kan door eigen inlegzolen worden vervangen. Inzet en teen zijn met kalfsleder verstevigd.

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Huisschoenen met een uitneembaar voetbed: Voelbaar ontspannen lopen op deze comfortabele huisschoenen. Dempende vlakke kuipzool. Het verzonken gewatteerde voetbed is warm bekleed en uitneembaar voor eigen inlegzolen.

Beschermende teenkap: Om het elastische walkloden in de juiste vorm te behouden, is er als versteviging een beschermende teenkap aangebracht.

Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen. Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen.Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen, Herenschoenen
Maat: 36, 46, 47
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10