MODEL Cory

  • 5.820.05
MODEL Cory
MODEL Cory
MODEL Cory
MODEL Cory
MODEL Cory
    • Soepele hertenlederen mocassin
    • Dempende Sportstyle zool van licht TPU

Kleur:

Maat:

€ 94,95 € 174,95 (45,73% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 94,95 € 174,95 (45,73% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Hierin voelen ook gevoelige voeten zich goed, zelfs zonder kousen! De mocassin van zacht hertenleer heeft een decoratieve, handgenaaide naad met een gevlochten blad met kleine leer-effecten. Rondom fijn verwerkt met geperforeerd leren voering, elastische inzetten bij de instap en zorgvuldig afgeronde rand. De modieuze, super soepele Sportstyle-zool van licht TPU heeft een verende dempende laag met luchtkamers en een stevig zigzag profiel.

Ontdek zacht hertenleder: Met de hand genaaide modellen van het fijnste hertenleer, in de unieke comfortabele pasvorm van Intersko, zijn de absolute top in comfort! Het zijdezachte leer is licht en met een geweldige grip. In het gebruik is het sterk en weerbestendig.

Mocassins van hertenleder: zijn altijd zo zacht als een handschoen en zitten heerlijk. De zijdezachte leerspecialiteit omhult de hele voet en is steek voor steek flexibel met de hand genaaid. Van de manier waarop de mocassin traditioneel is vervaardigd tot aan het vlechtwerk toont deze comfortabele favoriet de geweldige kwaliteit van Intersko.

Hertenleder: Met de hand genaaide mocassins van het fijnste hertenleer, in de unieke comfortabele pasvorm van Intersko, zijn de absolute top in comfortschoenen. Het zijdezachte Amerikaanse leer komt van in het wild levende herten. Het is licht en met een geweldige grip, in het gebruik is het sterk en weerbestendig. Hertenleder is soepel, zacht als een handschoen en heeft een zeer fijn oppervlak. Door het voorzichtige looien krijgt het zijn typische soepele gevoel en blijft het natuurlijk actief ademend.

HELVESKO Sportstyle-zool: Zolen ontworpen om af te rollen. Afrollen alsof u op blote voeten loopt! Dat is mogelijk op de unieke Sportstyle-zool! De voet rolt op natuurlijke wijze af en voelt vrij tot het puntje van uw tenen. De Sportstyle-zool is aan de voorzijde afgeschuind en heeft een zachte tred op de met luchtkussentjes gepolsterde dempingslaag. Bovendien een stevig zigzag profiel voor goede grip. Het antislip profiel van de zigzag ribbels biedt zekerheid in de stad en in het bos. Sportief op bospad en wegen: lichtgewicht TPU zool. Tot in de kleinste details luxe uitgevoerd en 100% voetvriendelijk.

Elastische inzetten op de wreef: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 40
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed