Clair

Clair

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 50,00 * € 129,95 * (61,52% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 129,95 * (61,52% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.705.00
    • modieus lederen ontwerp
    • bijzonder flexibele zool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Edele instapper met decoratieve gesp en trendy motief op het bovenblad, gekleurde strepen of elegant wit kant. Uniek comfortabel: alles beweegt met de voet mee door de flexibele Ströbelmaakwijze, de elastische zones en de super buigzame lichte PU zool. Met leren voering en gepolsterd voetbed.

Flexibele PU-zool …geweldig zacht en extra licht, voor een aangenaam gevoel! Het geschuimde Polyurethan, afgekort PU, dempt en isoleert door de ingesloten lucht. Een ideaal materiaal voor zolen met veel elasticiteit. Hier in een fijne, vrouwelijke pasvorm.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 41
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed