Karina

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 € 145,95 (65,74% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 145,95 (65,74% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.422.04
    • Comfortabele zomerinstapper, elegant design
    • Leren voering en een uitneembaar voetbed

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zomerinstapper om verliefd op te worden! Anatomisch gevormd, van fijne leersoorten met een super verwerking. Als blikvanger heeft de gepolsterde rand een bies van perlatoleer. Binnenin leren voering en een uitneembaar voetbed. Flexibel door stretch inzetten, de Ströbel-maakwijze en een twee-laags zool van licht PU en rubber.

Gecombineerd voor voetgenot. De flexibele twee-laags zool is een schokdemper van licht PU met een loopvlak van antislip rubber. Daarin past perfect het voetbed van kurk met een latexpolstering en een leren toplaag.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

HELVESKO tweelagen-zool: Een geniale combinatie: Probeer deze ontwikkeling van ons merk HELVESKO: de lichte twee-lagenzool. Het voetbed is van licht kurk met schuimkern en een met leer beklede toplaag. De zool heeft een lichte PU-laag aan de bovenkant en een elastische rubberlaag aan de onderkant.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Elastische zij-inzetten: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed