Amina

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 74,95 * € 144,95 * (48,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 74,95 * € 144,95 * (48,29% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.100.20
    • een klassieker die altijd past
    • elastische inzetten op de wreef

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Simpele, mooie mocassin, ideaal te combineren. Van nappaleer met typische handnaad en comfortabele elastische zones. Fijne leren voering en uitneembaar leren voetbed. De schokdempende zachte zool van licht TPU weegt bijna niets.

Lopen zoals op zacht mos: De lichtgewicht vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Ervaar hierdoor het gevoel van lopen als op zacht mos. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: goud
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 41, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed