Ziria

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 144,95 * (65,51% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 144,95 * (65,51% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.736.08
    • super lichtgewicht instapper met Swingzool
    • flexibel door de elastische banden over de wreef

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het geheim van deze geweldig flexibele vrijetijdsschoen zijn de elastische banden dwars over de wreef. Luchtige mix van microvezel-suède en gepolsterde stof, gevoerd met microvezel. Swing-zool van PU, dubbele demping door het uitneembare voetbed en de extra onderlaag.

Veel flexibiliteit… … is een voorwaarde voor gezonde beweging - en Intersko komt met steeds weer nieuwe ideeën. Hier zijn het de elastische banden op de wreef, die voor een geweldige steun en een gemakkelijke instap zorgen. In combinatie met de Ströbel-maakwijze wordt alles fantastisch elastisch!

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Swing-zool: Dubbele demping door de Swing-zool Schokdempend voetbed en inlegzool: 1 voorgevormd voetbed plus 2 lichte inlegzool. Voor gevarieerde ruimte en geschikt voor eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed