Uma

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 104,95 * € 144,95 * (27,6% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95 * € 144,95 * (27,6% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 5.147.02
    • voor de koudere dagen
    • volledig warm gevoerd

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Perfect voor een ontspannen stadswandeling in herfst en winter: een met de hand genaaide stabiele mocassin in klassiek design met gesp. Bij de instap elastisch door elastische zones. Door de ruimte voor de tenen en de verwarmende voering geen koude voeten, ook het uitneembare voetbed is warm bekleed. Flexibele zachte zool van verend licht TPU.

Lopen zoals op zacht mos: De lichtgewicht vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Ervaar hierdoor het gevoel van lopen als op zacht mos. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen.

Warme voering: als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 41, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed