Alex Air elk

Kleur:

Maat:

€ 124,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 124,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.586.08
    • Zachte mocassin instapper
    • Met luchtig ademend gaatjespatroon

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele, handgenaaide instapper! Zeer geschikt voor mensen met diabetes. Zacht, luchtig en elastisch! Van soepel elandleer en met luchtig ademend gaatjespatroon, rondom zachte leren binnenkant en onzichtbare elastische band op de wreef. Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië. Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Klassieke dansko-zool. Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Handgenaaide mocassin. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen, Herenschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10