Blog Ladysko

blauwe-lijn_500x3px5ca353147d2ac

Het merk Ladysko: vrouwelijke, elegante schoenen

Eén van de meest populiare merken voor damesschoenen is het merk Ladysko. De merk is net zoals de merken Helvesko en dansko exclusief verkrijgbaar bij Intersko. Ladysko staat bekend om de zeer hoge kwaliteit schoenen die zij leveren. De voordelen van Ladysko zijn:
- Vrouwelijke modellen, speciaal voor de damesvoeten
- Uitneembaar BioFit-voetbed
- Eco-certificaat
- Gemaakt van de hoogste kwaliteit leer

Elegante schoenen
Ladsyko staat voor vrouwelijk en elegant. De schoenen hebben een leest die breed genoeg is om uw tenen alle ruimte te geven om vrij te kunnen bewegen, maar zijn smal genoeg voor een zeer elegante uitstraling. Dit is echt een uitkomst voor vrouwen die wel hun voeten de ruimte willen geven en comfortabel willen lopen, maar die ook hippe, vrouwelijke schoenen willen dragen. De Ladysko-schoenen zijn gemaakt van kwalitatief zacht leer en verkrijgbaar in alllerlei kleuren en modellen. Zo is er altijd wel een optie die bij u past!

Plek voor uw eigen inlegzolen
Een groot voordeel van de schoenen van het merk Ladysko is dat ze (bijna) allemaal uitneembare voetbedden hebben. In de schoen zit standaard een zeer comfortabel BioFit-voetbed, maar dat kan gemakkelijk worden vervangen door uw eigen inlegzolen. Het BioFit-voetbed wordt gemaakt en ontworpen in de eigen fabrieken van Ladysko en is speciaal ontwikkeld vor ondersteuning en het absorberen van schokken tijdens het lopen. Deze zolen hebben bovendien het Eco-certificaat, dat staat voor duurzaamheid. Kiezen voor schoenen van Ladysko is dus ook nog eens goed voor het milieu!

Voor een goede houding
Ladysko staat net als onze andere merken Helvesko en dansko voor het bevorderen van een natuurlijke houding en natuurlijke bewegingen. Dat betekent dat de schoenen zo zijn ontworpen dat ze u helpen om in een natuurlijke, gezonde houding te staan, waarin knie- en rugproblemen verminderen. Uw voeten rollen in deze schoenen op een natuurlijke manier af, waardoor voetproblemen verminderen.

Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze winkels en ontdek welke Ladysko-schoen bij u past!