Blog Hallux Valgus-schoenen

blauwe-lijn_500x3px5ca353147d2ac

Hallux Valgus-schoenen: welke verlichten de pijn?

Hallux Valgus schoenen
Hallux Valgus is een medische aandoening, waarbij de grote teen naar binnen groeit en daardoor een knobbel aan de zijkant van de voet veroorzaakt. Dit kan erg pijnlijk zijn, zeker als u niet de juiste schoenen draagt. Speciale Hallux Valgus-schoenen zijn breder en geven de voet de ruimte, zodat u comfortabele kunt blijven lopen en de pijn wordt verlicht.

Goed schoeisel
Goed schoeisel is ontzettend belangrijk, zowel om Hallux Valgus te voorkomen als om van de pijnlijke gevolgen ervan af te komen. Als tenen veel in onnatuurlijke posities worden geduwd, bijvoorbeeld in te nauwe schoenen of hakschoenen, kan Hallux Valgus ontstaan. Als u last heeft van Hallux Valgus en het verkeerde schoeisel draagt, kunt u veel pijn ervaren.

Bij Intersko kunt u terecht voor een ruim assortiment aan speciale Hallux Valgus-schoenen voor mannen en vrouwen. Deze schoenen hebben een brede leest, zacht leer zonder voelbare naden en geen drukpunten.

Hallux Valgus-schoenen voor vrouwen
Hallux Valgus komt over het algemeen vaker voor bij vrouwen. Bij Intersko vindt u Hallux Valgus-schoenen voor dames, zoals het model Lilo. Dit een een vlot model veterschoen, met een elastische voorvoet van speciaal stretchmateriaal. De schoen heeft een gepolsterde, met leer gevoerde schacht, die veel zachte steun biedt.

Lou is een sportief model, dat nergens knelt of drukt. Niet alleen dankzij het elastische stretchmateriaal waar de schoen van is gemaakt maar ook dankzij het klittenband. Zo bepaalt u zelf de ideale pasvorm.

Ook voor de zomer vindt u bij Intersko allerlei opties, zoals het model Era. Deze zomerse schoen is gemaakt van luchtig, geperforeerd elastisch materiaal. Het elegante model heeft speciale rekzones die beknelling van de voet voorkomen. Ook voor ballerina's (bijvoorbeeld het model Bettina) en sandalen (het model Bea) kunt u bij ons terecht. Al deze schoenen hebben zachte, elastische inzetten en beknellen uw voeten niet.

Hallux Valgus-schoenen voor mannen
Voor Hallux Valgus-schoenen voor mannen bent u bij Intersko ook aan het juiste adres. U heeft keuze uit allerlei modellen, van veterschoenen tot instappers en mocassins, van luchtige zomerschoenen tot warme winterschoenen.

Bijvoorbeeld het model Rufus, een geweldig model voor bij voetproblemen dankzij de elastische voorvoet. Ideaal bij o.a. Hallux Valgus. Het model Stefan is een luchtige zomerse hereninstapper. De elastische zijkanten bieden hier meer ruimte en worden bovendien gecombineerd met zacht leder dat zich optimaal aan de voet aanpast.

Het allerbelangrijkste is dat u schoene kiest die goed en die breed en comfortabel zijn. Zo verlicht u de pijn die wordt veroorzaakt door Hallux Valgus.


Komt u er zelf niet uit en heeft u wat hulp nodig bij het selecteren van de beste schoen die uw pijn verlicht? Intersko helpt u graag! Neem contact op via https://www.intersko.nl/virtuele-schoenenadviseur

 

Bekijk hier onze collectie:

Damescollectie Herencollectie | Aanbiedingen