Hallux Valgus

Schoenen voor Hallux Valgus: waarom?

Hallux Valgus is een vervelende medische aandoening. Deze aandoening wordt veroorzaakt door het scheef staan van de grote teen. Hoe schever de teen staat, hoe meer pijn deze geeft. Schoenen die niet goed aan uw voeten passen, zoals te nauwe schoenen of schoenen met te hoge hakken, kunnen een essentiële rol bij het ontstaan van de Hallux Valgus spelen.

Waarom de één Hallux Valgus ontwikkelt door slecht zittende schoenen en de ander met goed zittende schoenen de klachten ontwikkelt, is geheel onduidelijk. Wilt u er zeker van zijn dat de kans op vergroeiingen aan de voet verkleind wordt? Ons assortiment biedt Hallux Valgus schoenen voor zowel mannen als vrouwen.


De juiste schoen voor uw klachten

Omdat de Hallux Valgus vooral pijnlijk is bij het dragen van schoenen is het erg belangrijk dat u goede schoenen draagt die passen bij uw klachten. Het dragen van goede schoenen kan namelijk al veel leed besparen. Door te kiezen voor ruim zittende schoenen met een brede leest en zacht leer zonder voelbare naden, kunt u weer zonder pijn lopen. Het dragen van ruime comfortabele schoenen verandert de stand van de grote teen niet, maar vermindert de klachten wel. De druk op de Hallux Valgus zal namelijk afnemen waardoor uw klachten ook minder worden.

Voordelen Intersko Hallux Valgus schoenen:

- Zacht leder
- Geen drukpunten
- Geen vervelende naden
- Brede leest

 

Modellen geschikt voor een Hallux Valgus zijn bijvoorbeeld:
Voor Dames klik hier

Voor Heren klik hier: 

 

 

Onze aanbevelingen

  • Arianna

    - € 30,00
    van
    € 149,95
    € 119,95